SiebenEndstra introduceert nieuwe merken!

Heugelijk nieuws!

Uw Groothandel SiebenEndstra te Amsterdam breidt wederom uit met een scala aan nieuwe producten! Na de overname van het handgereedschappenmerk Gerota Tools begin 2023 hebben wij nu een overeenkomst kunnen sluiten met de firma Boorwerk te Almere om de distributie van vier merken in Nederland en België per direct over te nemen.

Het betreft de merken Boorwerk magneten, Pryor slaggereedschap, Vallorbe vijlen en Scangrip bankschroefklemmen.

Boorwerk Magneten
Bij SiebenEndstra streven we altijd naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Onze nieuwe Boorwerk magneten voor professioneel gebruik zijn ontworpen om betrouwbare en duurzame prestaties te leveren in diverse toepassingen. Geschikt voor in de bouw, industrie of techniek, deze magneten zorgen voor een veilige bevestiging van materialen.

Pryor Slagletters en slagcijfers
Voor professionals die werken met metaal, bieden wij vanaf nu ook Pryor slagletters en slagcijfers aan. Deze gereedschappen zijn essentieel bij het markeren van metalen materialen zoals staal of aluminium.

Vallorbe Vijlen
Daarnaast hebben we ook een breed assortiment Vallorbe vijlen toegevoegd aan ons assortiment. Deze vijlen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor langdurig gebruik zonder compromis op de prestaties. Met verschillende groottes en vormen biedt ons assortiment vijlen voor elke klus.

Scangrip Bankschroefklemmen
Om uw werkstukken stevig vast te houden tijdens het bewerken, hebben we Scangrip bankschroefklemmen toegevoegd aan ons assortiment. Deze bankschroefklemmen zijn ontworpen om veiligheid en stabiliteit te bieden.

Als uw specialistische groothandel en importeur in (hand)gereedschappen, schildersbenodigdheden en accessoires voor de professionele gebruiker, zijn wij verheugd om deze nieuwe merken toe te voegen aan ons, toch al, ruime aanbod bestaande uit ruim 15.000 artikelen verdeeld over 150 merken in diverse productgroepen! Zo ontwikkelt SiebenEndstra zich steeds meer als dé absolute totaalleverancier voor u als wederverkoper.

Een overzicht van dit nieuwe assortiment is op aanvraag beschikbaar.
Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, te bereiken via telefoonnr 020 - 480 0700 en mailadres verkoop@siebenendstra.nl of via uw accountmanager.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Lees meer